Glas Javnosti

PAPRENI RAČUNI NA MORU : Sve više turista u šoku zbog bezobrazluka i skupoće

Svet
Autor: Glas javnosti

Račun sa neverovatnim cenama objavljen je na Tviteru i brzo je počeo da se širi društvenim mrežama.

Račun sa neverovatnim cenama objavljen je na Tviteru i brzo je počeo da se širi društvenim mrežama.

Preračunato u srpski novac, sendvič u hotelu u Opatiji košta 1871 dinar, kroasan je 467, a cene pića su šokantne - kapućino košta čak 592 dinara, kao i sok od jabuke i koka-kola. Gazirana voda je "jeftinija" i košta 545 dinara - prenosi Kurir


- Kafić je malo odvojen od hotela i ni po čemu se ne izdvaja od ostalih opatijskih kafića. Zato ne vidim nikakav poseban razlog ili posebnu ponudu na osnovu koje bi ovako drali ljude. Na stolovima nema cenovnika, što možete videti na fotografijama koje vam šaljem- rekao je za Riportal autor fotografije pa dodao da uopšte ne bi ni sedeli u takvom kafiću da su ranije videli cene.

- Ne znam da li je to prekršaj, ali bismo svakako ustali i izašli iz lokala da negde vidimo ovakve cene. Ista reakcija bila je i sa ljudima koji su sedeli za stolom pored nas. Da je bar neki kvalitet. Još bismo shvatili da smo tražili i dobili neki specijalitet, a košta, ali dva prosečna sendviča sa ćurećim prsoma za 3742 dinara?? Neverovatno! Za te pare mogli bismo pristojno ručati u Opatiji -  dodao je on.

Jedno je sigurno, nikad nogom više neću stupiti na tu terasu!, poručio je on.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP