Glas Javnosti

PAO I GUGL! Problem prijavili i drugi internet serveri

Svet
Autor: Glas javnosti

Posle pada Fejsbuka, Instagrama, Mesindžera i Votsapa, korisnici širom sveta prijavili su probleme sa Guglom, Amazonom, Tik-tokom, Zumom, Tviterom, Snepčetom, Reditom i drugim aplikacijama.

U međuvremenu oglasila se kompanija koja je navela da zna za problem korisnika i da radi na tome da što pre otklone kvar.

Dešavalo se i ranije da Facebookove aplikacije "padnu", ali uglavnom na maksimalno 10 do 15 minuta. Sada traje i više od sat vremena, što se jednom već desilo – u junu 2019. godine. Tada su sve aplikacije bile u padu više od sat vremena i Facebook je to opravdao "tehničkim" problemom.

Veliki broj korisnika prijavio probleme i sa pretraživačem Gugl, ali i drugim društvenim mrežama, kao što su Tviter i Tik-tok, objavio je sajt „Daundetektor“, koji detektuje probleme u radu internet servisa.

Bez interneta ostale na desetine hiljada korisnika velikih kompanija kao što su Verajzon, T-mobajl i AT&T. Kako navode strani mediji, na desetine hiljada korisnika ovih provajdera širom sveta ostalo je bez internet konekcije.

U opštem haosu koji je nastupio na internetu, NETFLIX se na svom službenom Twitter profilu našalio sa padom Facebookovih servera te je objavio fotku scene iz prve epizode trenutno najpopularnije serije na svetu, Squid Game.

Objava je u pola sata prikupila više od 60.000 lajkova.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR