Glas Javnosti

OZBILJNO ZABRINUT: Trampa ispred bolnice u Njujorku gde mu leži brat dočekali protivnici i pristalice

Svet
Autor: Glas javnosti

Po hitnom postupku, predsednik SAD Donald Tramp, posetio je u bolnici u Njujorku svog brata Roberta, iz predsedničkog kabineta stiglo je saopštenje da je brat američkog predsednika veoma bolestan.

- Imam divnog brata. Oduvek imamo divan odnos. Sada je u bolnici. Nadam se da će mu biti dobro, ali u ovom trenutku prolazi kroz veoma teške momente - saopštio je.

Tramp je u bolnicu stigao u pratnji brojnih pripadnika obezbeđenja, a ispred bolnice su ga dočekali građani koji ga ne podržavaju, ali i brojne pristalice.

- Nadam se da mu je brat bolje. Ovde sam da mu pokažem da ga poštaujem i podržavam - rekla je jedna od žena koja je došla ispred bolnice da pruži podršku predsedniku.

Američki mediji pišu da je Robert Tramp (72) u junu bio primljen na intenzivnu negu, gde je proveo više od nedelju dana. Nakon toga mu se stanje poboljšalo, toliko da je podneo tužbu u ime porodice Tramp i tražio da se obustavi objavljivanje knjige Trampove nećake u kojoj je iznet sav prljav veš porodice.

Trampov mlađi brat je tada rekao da je veoma razočaran svojom rođakom koja je odlučila da objavi "porodične tajne" i istakao da je čitava porodica ponosna na Donalda.

Podsetimo, Fred Tramp, stariji brat aktuelnog američkog predsednika umro je 1981. godine od alkoholizma, imao je samo 43 godine. Od tog trenutka se Donald Tramp zakleo da "čašicu nikad neće uzeti u ruke". Nakon te porodične tragedije Donald i Robert su postali još bliži.

(Glas javnosti/ Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR