Glas Javnosti

OVOG ČOVEKA JE PROGUTAO KIT: Zarobjen u UTROBI nemani! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Opšte je poznata starozavetna priča o Joni kojeg je progutao kit. Majklu Pakardu, lovcu na jastoge iz Kejp Koda to se zaista i dogodilo i on se oporavlje posle te neverovatne nesreće.

Pakard je ronio nedaleko od obale Provinstauna, u Masačusetsu, kada se pojavila neman.

-Spustio sam se oko 13 metara u dubinu, kada sam osetio neki udarac i sve je postalo mračno. Osetio sam da se pomeram, ali sam pomislio - o Bože, da li me je ujela ajkula. Onda sam shvatio da nema zuba, a da nisam ni osećao veliki bol. Tada sam uvideo - u kitovoj čeljusti sam i on pokušava da me proguta, rekao je Pakard za medije, a prava sreća je da je iz ove avanture prošao samo sa povređenim kolenom.

Inače iskusni ronilac, Pakard je kazao da je i dalje sa sobom imao disajni aparat, prenosi CNN.

-Jedna misao koja mi je proletela kroz glavu je da iako me proguta, u njegovim ustima ću moći da dišem, ali samo dok mi ne nestane kiseonika. Tad sam pomislio, pa da, to je to, umreću. Mislio sam na decu i ženu, objasnio je Pakard koji procenjuje da je oko 30 sekundi bio unutar kitovih čeljusti.

Međutim, u tom trenutku, kit je isplivao na površinu i ispljunuo ga.

-Krenuo je ka površini iznenada i počeo je da maše glavom. Bio sam bačen u vazduh i onda sam sleteo ponovo u vodu gde sam bio slobodan. Nisam mogao da verujem da sam se izbavio i da mogu da ispričam ovu priču, rekao je.

Ostatak ekipe ga je izvukao na sigurno, a kada su stigli na kopno, odmah je odveden u bolnicu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR