Glas Javnosti

OVO JE HOTEL U KOME JE PALA KRV Rogozina dok je proslavljao rođendan: STRAŠNE scene obišle svet (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Rogozin, koji rukovodi grupom vojnih savetnika Carski vukovi u Donbasu, prebačen je u bolnicu i van životne opasnosti je

Bivši direktor Roskosmosa Dmitrij Rogozin ranjen je tokom ukrajinskog granatiranja hotela u Donjecku, rekao je njegov pomoćnik za TAS S, a u međuvremenu objavljen je i snimak objekta u kojem je Rogozin povređen.

“Granatiran je hotel u predgrađu Donjecka, u kojem se nalazio tim vojnih savetnika predvođen Dmitrijem Rogozinom. Dmitrij je ranjen u leđa”, objasnio je pomoćnik Rogozina.

On je za RIA Novosti rekao da je napad izveden precizno navođenom municom, verovatno iz samohodnog artiljerijskog sistema Cezar, kalibra 155 milimetara.

Rogozin je, kako navode ruski mediji, proslavljao rođendan u donjeckom restoranu „Šeš-Beš“, kada su Ukrajinci gađali objekat preneo objektiv

Prema zasad još nepotvrđenim izveštajima, Vitalij Hocenko, predsednik vlade DNR, je ranjen, a njegov telohranitelj je preminuo.

Rogozin, koji rukovodi grupom vojnih savetnika Carski vukovi u Donbasu, prebačen je u bolnicu i van životne opasnosti je.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR