Glas Javnosti

Ovi gradovi u Americi imaju najveće prosečne plate

Svet
Autor: Glas javnosti

Bez obzira da li aktivno tražite povećanje plate ili se jednostavno pitate da li bi vaše zanimanje moglo biti cenjenije i više vrednovano na nekom drugom mestu, uvek je zabavno saznati kako druga polovina živi. Možda nećete biti iznenađeni kada znate da su neki od gradova sa najvećom srednjom platom u državi čvorišta poput Bostona i San Franciska, ali postoji i mnogo manjih gradova i regiona koji

Međutim, vredi napomenuti nekoliko upozorenja, pre nego što razjasnimo koji gradovi nude najveće plate.

Prvo, treba da imate na umu da su neki od gradova sa najvišim srednjim platama ujedno i gradovi u kojima su najskuplji uslovi za život. To znači da iako je vaša plata možda veća u određenom gradu, možda ćete imati i veće troškove života, što bi moglo u potpunosti negirati povećanje plata. Na primer, San Hoze, San Francisko i Njujork mogu da nude veće plate od drugih država, ali su neki i od najskupljih za život.



 Prema američkom Birou za statistiku rada, najplaćeniji poslovi u državi su u oblasti medicine (uključujući anesteziologe, medicinske sestre, ortodonte i psihijatre), ili neke oblasti inženjeringa (uključujući inženjere leta, menadžere računarskih sistema i još mnogo toga).


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR