Glas Javnosti

OVAKVU BEBU NIKAD NISTE VIDELI: Lokne bujaju na sve strane, izgleda kao lutka! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Ova devojčica je već zvezda na društvenim mrežama.

Žena imena Liana ima nesvakidašnju ćerku koja je privukla pažnju mnogih širom sveta. Naime, njena devojčica koja ima između dve i tri godine, ne samo što je izuzetno lepa, već ima najgušću i najdužu kosu u vidu afro lokni koja je ikada viđena kod dece tog uzrasta. Zahvaljujući čarobnom izgledu svoje ćerke, Liana je postala prava Instagram senzacija, sa pola miliona pratilaca koji sa nestrpljenjem prate svaku njenu objavu.

Fotografije i video snimci devojčice sa prelepim afro loknama preplavili su društvene mreže, ostavljajući ljude zadivljenima i inspirisanima. Ipak, nisu svi uvereni da je kosa devojčice prirodna. Pojavile su se sumnje u komentarima da možda nosi periku, a neki čak tvrde da Liana koristi lažnu kosu svoje ćerke kako bi stekla popularnost.

Ova mama, međutim, odlučno negira takve optužbe. Ističe da je njena ćerkica rođena sa gustom kosom koja je kasnije samo nastavila da raste. Izgleda da je ova malena prava mala princeza sa prirodnim afro loknama

Bez obzira na kontroverze, devojčica je ukrala mnoga srca svojim prelepim izgledom i neodoljivim šarmom. Njena popularnost raste iz dana u dan, a broj ljudi koje je opčinila svojim afro loknicama sve je veći. Liana se ponosi svojom ćerkom i rado deli trenutke njihove svakodnevice, inspirišući mnoge roditelje i decu širom sveta.

Pojedini snimci dobili su više od dva miliona sviđanja.

- Ona je prava princeza sa krunom.

- Dođe mi da se preselim blizu vas da mogu bar ponekad da pričuvan tu dragocenst od vaše ćerke.

- Pa ona je živa Moana, kao iz crtaća, molim te obuci je kao Moanu.

- Koje perparate koristi za negu kose kada je tako hidrirana, molim detaljno uputstvo!

Glas javnosti R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR