Glas Javnosti

OVAKO KINEZI VIDE RAT U UKRAJINI: Kada bivša žena, uz pomoć seoskog tiranina KIDIŠE NA SVOG MUŽA

Svet
Autor: Glas javnosti

Kinesko tumačenje situacije u Ukrajini.

Siguran sam da su svi zbunjeni.  Ako je verzija vesti Rusija protiv Ukrajine previše komplikovana, preporučuje se da pročitate sledeći tekst.

Pre više od 20 godina Ukrajina se razvela od bivšeg muža (Rusija), a pripalo joj je nekoliko dece.
 
Bivši muž je takođe bio vrlo susretljiv prema njoj i ostavio joj je mnogo porodične imovine.  Nakon toga, bivši muž je za nju otplatio i više od 200 milijardi dugova.


Nakon što se otarasila bivšeg muža, Ukrajina je počela da flertuje i flertuje sa seoskim nasilnikom (SAD) i grupom prostitutki (zapadne države) sve dok nije bila potpuno u njihovom naručju.  To je i dalje u redu, (ali) potpuno je poslušala seoskog tiranina, i zakačila se da napadne svog bivšeg muža.

Bivši muž je bio veoma ljut i insistirao je da vrati dete: Krim.
 
Ukrajina je počela da se ljuti i sanja.  Htela je da se uda u NATO porodicu i da stisne svog bivšeg muža.

Seoski nasilnik nije hteo da je oženi.  Samo je hteo da je iskoristi da maltretira svog bivšeg muža.  Uz svaki napor, dvoje dece ((Donjeck i Lugansk) su bili primorani da plaču i traže oca.



Seoski nasilnik je uvek bio po strani, samo je s vremena na vreme slao neke artikle kojima je istekao rok trajanja (municiju).

Ukrajina je mislila da ima ko da je podrži, a bila je još drskija prema bivšem mužu.
 
Bivši muž više nije mogao da izdrži, i pogleda jadnu decu, i pojuri sa momkom da zamoli dvoje dece da se vrate, pa su počeli da se svađaju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR