Glas Javnosti

OVAKO JE IMPLODIRALA PODMORNICA TITAN! U deliću sekunde sve se raspalo u paramparčad (SIMULACIJA)

Svet
Autor: Glas javnosti

Animacija implozije podmornice Titan najbolje prikazuje šta se zapravo desilo na dubini od 3.800 metara.

Američka obalska straža potvrdila je na konferenciji za novinare da su svi putnici podmornice poginuli. Pronađeno je pet delova podmornice. Neki od njih su pripadali kapsuli koja je održavala pritisak unutar podmornice.

"Jutros je podvodno vozilo na daljinsko upravljanje otkrilo repni deo podmornice Titan. Plovilo je naknadno otkrilo dodatne ostatke iz podmornice. Krhotine su u skladu sa komorom pod pritiskom. Odmah smo obavestili porodice posade nakon toga.

Moje saučešće svim porodicama. Ne mogu samo da zamislim kako se osećaju i nadam se da će ovo otkriće pružiti utehu", rekao je kontraadmiral Džon Mauger, komandant američke obalske straže. Za sada sve ukazuje na imploziju koja je nastala prilikom spuštanja ka olupini Titanika.

Ovako izgleda implozija podmornice:Mnoge je zato zanimalo šta je tačno i kako izgleda implozija podmornice, zbog čega su video snimci koji odgovaraju na ova pitanja za kratko vreme prikupili milione pregleda. Jedan od njih ima 15 miliona pregleda i prikazuje animaciju implozije, nakon čega je plovilo potpuno uništeno.


Glas javnosti/M02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR