Glas Javnosti

OTMICA BEBE SLOMILA SRCE SJAJNOG VODITELJA: Jedan od najpopularnijih sportskih novinara preživeo pravu porodičnu dramu, usledio preokret! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Den O'Tul, jedan od omiljenih voditelja kanadske sportske televizije TSN, prošao je kroz pravu dramu nakon što je njegova jednomesečna ćerka Oakland nestala.

- Moja bebo Oakland, molim se da ko god te ima, da te drži. Da ko god te je uzeo od mene, te štiti. Da će ko god te ima dopustiti da mi se vratiš u naručje. Volim te, i ne mogu da dočekam dan kada ću te držati ponovo u mojim rukama. Srce mi je slomljeno. Ja sam slomljen. Da razjasnimo, Oakland je živa, mislimo. Ali ne znamo. Imam jednomesečno dete i ne znam gde je, napisao je on na svom Instagramu.

Kada je priča privukla pažnju njegovih pratilaca, veliki broj njih posumnjao je da iza otmice stoji njegova bivša supruga Kori, što je ubrzo demantovao:

- Pažnja: Moja neverovatna bivša supruga Kori nema nikakve veze sa ovim. Molim vas, ostavite je na miru.

 

Na sreću, ubrzo je otkrio da je beba pronađena:

- Moja beba Oakland pronađena je živa i bezbedna. Nisam je još uvek video ni držao. Za one koji su me napali tokom svega, recite mi, da li ste ikada pogledali u oči svoje dece onemogućeni da im kažete gde im je sestra i da li će je videti ponovo? Još uvek smo slomljeni. Možda nikada nećemo biti popravljeni, napisao je on na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dan O'Toole (@tsnotoole) on

 

Dodatnu dozu bizarnosti celoj situaciji daje i informacija da je dete pronađeno dok je bilo sa - majkom?!:

Cela situacija poslužila je kao podloga za veliki broj teorija zavere, a pojedini smatraju da će O'Tul u narednom periodu biti optužen za nešto od strane majke njegovog deteta, zbog čega je na ovaj način pokušao da stekne podršku javnosti. 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR