Glas Javnosti

OTIŠLE NA ODMOR, PA DOŽIVELE UŽASNE STVARI: Probudila se u sred plaže sa modricama

Svet
Autor: Glas javnosti

Traumatičan napad usred bela dana.

Dve mame iz Kentakija su navodno bile drogirane i silovane na Bahamima u nedelju nakon što je SAD izdao upozorenje o putovanju na mesto odmora.

Dugogodišnje prijateljice Amber Širer i Dongajla Dobson rekle su da se njihov prvi odmor bez dece završio traumatičnim napadom usred bela dana kada su odlučile da odu na plažu nakon što je brod za krstarenje Carnival na kojem su bile, pristao na ostrvu. Sada upozoravaju druge žene.

Mame su se opuštale na plaži Grand Bahama kada im je zaposleni odmarališta ponudio piće dva za jedan, rekao je Kuomo.


Složile su se i fotografisale se uz tropska pića.

Ali, ubrzo su osetile da su pića mnogo jača od očekivanog. Čak su se i njihovi najmiliji kod kuće zabrinuli kada su žene poslale video snimke na kojima se činilo da su jako pijane samo 15 minuta nakon prvih gutljaja, rekla je Dobson stanici.

- Manje od nekoliko gutljaja drugog pića, znale smo da nešto nije u redu. Nešto nije bilo u redu - rekla je.

Otišle ​​su da traže školjke da ih daju svojoj deci kada im je zaposleni u odmaralištu ponudio da im pokaže najbolje mesto za pronalaženje. Ali, sledeće čega je Širer mogla da se seti bilo je buđenje kada ju je napao uniformisani službenik odmarališta.

- Došla sam k sebi tokom silovanja - rekla je slomljeno za NevsNation.

Vlasti Bahama i drugo osoblje odmarališta uspeli su odmah da identifikuju dvojicu muškaraca optuženih za napad u podne putem snimaka nadzora. Prema Šireru, jedan od napadača je bio zaposlen u odmaralištu samo nedelju dana.

Policija Bahama uhapsila je dvojicu muškaraca, 40 - godišnjaka sa južnih Bahama i 54-godišnjaka sa Eight Mile Rocka, zbog se*sualnih napada, navodi se u saopštenju za javnost.

Policija nastavlja istragu, ali žene kažu da njihove tvrdnje nisu pravilno procesuirane i da lokalni policajci uprkos njihovim molbama nisu izvršili odgovarajuće testove silovanja. Vrativši se na krstarenje, mame su dobile rezultate toksikoloških testova - koji su pokazali da imaju mnoštvo lekova u svojim nalazima, uključujući benzodiazepine.
Takođe, nisu imale skoro nikakvog alkohola u telima i imale su modrice na nogama, izvestio je Leks18 iz Kentakija NBC-a.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR