Glas Javnosti

OTAC POKUŠAO DA OPLJAČKA SINA

Svet
Autor: Glas javnosti

Maskirani muškarac pokušao je da izvede pljačku, uperivši nož ka žrtvi, ali nije bio svestan da pljačka sina. Muškarac (45), koji je stavio kapu i maramu preko lica, namerio se na tinejdžera koji je bio ispred bankomata u Kranhilu, u predgrađu Glazgova, naveo je Bi–Bi–Si.

Žrtva (17) je išla do bankomata u blizini svoje kuće da podigne 10 funti. Šerif Endrju Kabi, nakon čijeg svedočenja je otac osuđen na 26 meseci zatvora, rekao je da je to bio „neverovatan sled događaja”. Tužiteljka Keri Stivens rekla je da, kada je tinejdžer stavio karticu u džep i uzeo novac sa bankomata, krenuo je levo i osetio pritisak. „Bio je prikovan za zid, dečak je osetio veliki kuhinjski nož prislonjen uz lice. Tada mu je pljačkaš rekao „daj mi, daj mi”.


Dečak je prepoznao oca po glasu i pitao ga: „Da li si ozbiljan? Da li znaš ko sam? Napadač je rekao da ga je baš briga, ali mu je dečak skinuo masku i pitao oca: „Šta radiš to?. Otac je odgovorio sa: „Izvini, očajan sam“, prepričala je tužiteljka.

Dečak je pobegao kući, rekao za slučaj ukućanima, pozvana je policija, a otac je ubrzo uhapšen. Otac se pravdao da nije znao da je hteo da opljačka sina, ali je rekao i da će zbog toga odslužiti zatvorsku kaznu zasluženo, prenosi Tanjug.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR