Glas Javnosti

OTAC IZ PAKLA! Ostavio bebu da umre u kolevci da bi igrao igrice a majka izgovorila strašne reči

Svet
Autor: Glas javnosti

Stravičan zločin ostavio je bez teksta planetu!

Otac koji je ostavio svoju ćerkicu da umre sama u kolevci tako što joj nije dao da jede i pije 24 časa dobio je samo 14 meseci zatvorske kazne!

Beživotno telo male Kire pronašli su njeni roditelji monstrumi Majkl Konroj (27) i Kristi Bojl (24) u njihovom domu u Severnom Lanarkširu u Engleskoj prošlog decembra.

Otac i majka devojčice bili su budni prethodnu noć gledajući bez prestanka TV i igrajući igrice a onda su hladnokrvno otišli u krevet i spavali satima, ostavivši bebu samu u susednoj sobi.

U pet sati izjutra tog hladnog decembarskog dana otac se slučajno setio da pogleda šta se dešava sa devojčicom pre nego je krenuo da izađe iz kuće. Pre toga devojčica je pojela poslednji obrok čitav jedan dan ranije i skoro 24 časa je bila bez hrane.

GOMILE ĐUBRETA I DETE BEZ HRANE 24 ČASA

Lekar koji je došao da utvrdi smrt rekao je da je našao gomile đubreta na podu prljavog apartmana što je, prema njegovim rečima, samo po sebi predstavljalo "opasnost od gušenja" i da bi sam kontakt sa gomilom prljavih pelena već izazvao bakterijsku infekciju ali ni to nije ubilo malu Kiru već najstrašnija smrt - glad.

Tužilac je na suđenju govorio kako su roditelji zdravo dete doveli do smrti od gladi, kako su je potpuno zanemarili i nazvao je ovaj slučaj "tragičnim".

U početku se Kirina smrt vodila kao "neobjašnjiva". Majka je čak pokušala hladnokrvno da brani oca devojčice rečima da su oboje umešani u ovaj tragičan događaj i da je smrti devojčice pridonela njihova "loša navika".

Kako je objasnila sudijama, ona i Konvoj su bili budni do 6,30 časova izjutra gledajući TV i igrajući igrice na svojim telefonima. Majka je zatim hladnokrvno ispričala kako nije čula Kiru i kako je smatrala da je devojčica zaspala ali je onda dete našla "jako bledo" i sa povraćkom oko usta. U optužnici je bilo naglašeno da je majka ostavila devojčicu bez hrane i vode i samu i da joj nije pružila odgovarajuću negu. 

U neverovatnom obrtu u sudnici moglo se čuti i da je dete dobijalo tablete za smirenje koje su roditelji kupovali na ulici. Te tablete su pronađene u njenoj sedeljci za auto iako je ostalo nejasno da li je devojčica te tablete zaista i popila.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR