Glas Javnosti

OSAM ČUDNIH NAVIKA KRALJICE ELIZABETE: Ovo o njoj sigurno niste znali

Svet
Autor: Glas javnosti

Lekari kraljice Elizabete II (96) zabrinuti su za njeno zdravlje, saopšteno je danas iz Bakingemske palate.

- Nakon daljeg jutrošnjeg pregleda, kraljičini lekari su zabrinuti za zdravlje i preporučili su joj da ostane pod medicinskim nadzorom u Balmoralu u Škotskoj, navodi se u Bakingemske palate.

Kraljica Elizabeta se od mladosti držala navika koje praktikuje i danas.


Neke od njih su kesica sopstvene krvi bez koje ne ide na put, ne podnosi led u kockama i nikada ne jede supu.

1. Želi samo okrugli led

Kraljica ne podnosi led u kockicama i zvuk koji on proizvodi kad padne u čašu, tako da jedino dolaze u obzir ledene loptice.

2. Nema otvaranja prozora na palati

Naravno, to pravilo se odnosi samo na prednju stranu Bakingemske palate, koja mora uvek da izgleda besprekorno.

3. Na put uvek nosi kesicu svoje krvi

Tim doktora uvek je uz kraljicu ukoliko joj se na putu nešto dogodi, oni spremni sa sobom imaju opremu. Takođe, ukoliko kraljici zatreba transfuzija, kesica njene krvi je spremna.
4. Nema ponavljana modnih kombinacija, a sve su označene brojevima

Kraljica voli jarke boje, a njen modni stil je prepoznatljiv. Zbog uočljivih kombinacija, njen tim stilista obraća posebnu pažnju na to da se ni jedan autfit ne ponovi, a svaki od njih označen je brojkom i naznačeno je u kojoj je prilici nošen, prenosi Kurir.rs.

5. Ne jede supu ni krompir

Uobičajene namirnice neće biti poslužene samoj kraljici, ali nalaze se na meniju palate za ostale članove porodice i goste. Krompir kraljica odbija jer smatra da šteti njenoj dijeti.

6. Nikad ne nosi potpuno nove cipele

Kako bi izbegla neudobnost novih cipela, kraljica ih uvek da ličnom asistentu koja nosi isti broj kao i ona. Uvek nosi isti model istog brenda, ali svaki novi par pomoćnica prvo razgazi.

7. Ne voli muške brade ni leptir mašne

Jedini ko se usprotivio kraljici je njezin unuk, princ Hari (37) koga nije uspela da uveri koliko su brade grozne. Uz njih, smatra vrlo iritantnima leptir mašne na muškarcima.


8. Svaka torbica ima i držač

Uz kraljevsku torbicu dolazi i držač koji podseća na udicu i kojim kraljica može da zakači torbicu kako se ne bi poslala kriva poruka. Elizabeta katkad komunicira odlaganjem torbe, pa na primer odlaganje na pod može da znači da želi da napusti okupljanje na kome se nalazi i slično.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR