Glas Javnosti

ORONULI I SENILNI KAUBOJ! Kadirov poslao brutalnu poruku Bajdenu (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Zemlje sveta u kojima preovlađuje muslimansko stanovništvo nisu se pridružile sankcijama Rusiji, što ukazuje na to da muslimani uvek stoje na strani istine i pravde, izjavio je lider Čečenije Ramzan Kadirov, prenose RIA Novosti.

On je naveo da američki predsednik Džozef Bajden, kako tvrdi, "iako ima ljudski izgled, vodi satanističku politiku, pogoršanu senilnom demencijom".



 Zašto se skoro ceo svet upušta u Bajdenove apsurde? Šefovi evropskih država, ozbiljno, odgovorite na pitanje. Nemojte samo pričati priče o američkoj demokratiji, nagodbi u dolarima, američkoj berzi, zlatnim rezervama... Bacite ove stereotipne izgovore kojima ubijate vreme i odgovorite na pitanje. Ako oronulom kauboju Bajdenu nije stalo do vaše ekonomije niti do kakvih negativnih procesa koji se odvijaju u vama, zašto vi, razvijene i evropske zemlje u razvoju, više brinete o interesima država nego o sopstvenim narodima i zemljama? Zašto mislite da ako se SAD plaše Rusije, onda ona i vama nečim preti?



 Poslednjih nedelja sam čitao samo o još jednoj senilnoj izjavi američkog predsednika, koji ili zaboravlja da je muž prve dame ili meša Ukrajince sa Irancima. Neću se iznenaditi ako sutra američke mornaričke foke slete na obalu Persijskog zaliva i, po Bajdenovom naređenju, uzalud traže lokaciju ruske vojske – naređenje je naređenje, treba se pretvarati. A ovo su samo javne izjave. U zidovima Bele kuće sigurno se dešavaju i gore stvari. Ne zavidim njegovom pomoćniku zaduženom za nuklearni kofer. On za dvoje mora da se oblije hladnim znojem.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR