Glas Javnosti

OPOZICIONA SAVEZNICA NAVALJNOG OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Putin ovo nije želeo da dozvoli

Svet
Autor: Glas javnosti

Saveznica preminulog Alekseja Navaljnog otkrila je zašto je on mrtav.

Bura oko preminulog ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog i dalje se ne stišava, a Marija Pevčih, njegova opoziciona saveznica, smatra da je Navaljni ubijen i da je nalogodavac ruski predsednik Vladimir Putin. Ona je saopštila da je Navaljni uskoro trebao da izađe iz zatvora i da je zbog toga ubijen.


Ona je otkrila dosad nepoznate detalje priče koja "trese" ceo svet. Pevčih je rekla da su u toku bili pregovori da se izvrši razmena Navaljnog i dvojice neimenovanih američkih državljana za Vadima Krasikova, atentatora ruske bezbednosne službe (FSB), koji se trenutno nalazi u zatvoru u Nemačkoj.


Pevčih nije otkrila ko su američki državljani, a od ranije je poznato da Sjedinjene Američke Države pokušavaju da vrate novinara "Wall Street Journal-a", Evana Gerškoviča, i bivšeg marinca, Pola Vilana. Ona je navela da su dobili odluku o njegovoj razmeni i da je on trebao da bude slobodan kroz nekoliko dana, ali da je on, prema njenim rečima i informacijama, ubijen u petak 16. februara.


Vadim Krasikov se nalazi u nemačkom zatvoru zbog ubistva koje je počinio u Berlinu. Pevčih je na kraju saopštila da je Putin naložio ubistvo Navaljnog jer nije mogao da podnese da on bude slobodan.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR