Glas Javnosti

OPLJAČKANA NAJLEPŠA VODITELJKA NA SVETU: SUMNJA SE NA KRIMINALCE S NAŠIH PROSTORA

Svet
Autor: Glas javnosti

Milanska policija će narednih dana preko snimaka s nadzornih kamera pokušati da utvrdi jesu li se u tom delu grada poslednjih dana motala već poznata kriminalna lica, a svakako planiraju da odrade i razgovore sa svim komšijama u nadi da je neko od njih primijetio nešto sumnjivo.

Dileta Leota, 28-godišnja Itlijanka kojoj tepaju da je najlepša sportska novinarka i televizijska voditeljka sveta, što i ne čudi toliko budući da je na Instagramu prati nešto manje od sedam miliona ljudi, opljačkana je u noći subota na nedelju.

Iz njenog stana u Milanu izneseno je osam satova, od toga četiri marke Rolex, a izgubila i dosta vrednog  nakita, odnosno još šest hiljada eura u gotovini.

Sveukupna šteta se procenjuje na čak 150 hiljada eura, a italijanska policija kaže da su joj u dom provalili okoreli profesionalci koji su u detalj znali šta rade. Najmanje dve osobe su ušle u njen stan, ali ne isključuje mogućnost da su spretni lopovi imali još niz saradnika tokom operacije praćenja i "snimanja" žrtve, odnosno njenih navika.

Prema jednoj teoriji, provalu je odradila takozvana 'Gruzijska skupina', međutum postoji verovatnoća i da je Leotu opelješila i neka od kriminalnih grupa porellom iz bivše Jugoslavije, što znači da bi italijanska policija u teoriji mogla zatražiti i pomoć hrvatskih kolega.

(Izvor: vecernji.hr)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR