Glas Javnosti

ONESVESTILA SE U UŽIVO PROGRAMU: Švedska novinarka se srušila tokom intervjua o atentatu na premijera (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Novinarka švedske televizije TV4 Dženi Stromsted onesvestila se tokom intervjua  sa državnim tužiocem Kristerom Petersonom, intervju je bio u vezi atentata u kojem je pre 34 godine ubijen švedski premijer Olof Palm.

Nesrećni slučaj se dogodio tokom emitovanja programa uživo u kojem je poznato televizijsko lice Stromstedt s tužiocem Petersonom razgovarala o atentatu koji se dogodio 28. februara 1986. godine u Stokholmu.

 Stromsted je u programu uživo objavila da je za atentat na premijera Palmea optužen švedski državljanin Stog Engstrom, a potom je izgubila svest i srušila se na pod studija.

Program je prekinut marketinškim porukama, a Stromsted je hitno odvezena u bolnicu.

Naknadno je iz bolnice saopšteno da je zdravstveno stanje novinarke Stromsted stabilno.

Nedugo zatim Stromsted se oglasila na Instagramu i u poruci napisala da joj nije jasno kako je došlo do toga da izgubi svest tokom programa.

“Dobro spavam i adekvatno se hranim. Kažu da je pad pritiska moguć i kod ljudi koji vode uredan život“, napisala je Stromsted.
Lider švedskih socijaldemokrata i tadašnji premijer Švedske Palme ubijen je u centru Stokholma pre više od 34 godine. Atentat na njega izvršen je vatrenim oružjem na trotoaru dok se sa suprugom Lisabet Palme vraćao iz bioskopa. Njegova supruga je tom prilikom ranjena.

(Izvor: radiosarajevo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR