Glas Javnosti

ON JE LIČNOST GODINE: Za "Tajm" je genije, klovn, vizionar... (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Ovogodišnji dobitnik prestižne titule "Ličnost godine" američkog časopisa "Tajm" je Ilon Mask, saopštili su iz ovog lista.

Ovo je čovek koji teži da spase našu planetu i da nam obezbedi novu koju ćemo naseliti: klovn, genije, gospodar, vizionar, industrijalac, šoumen, cad; ludi hibrid Tomasa Edisona, P. T. Barnuma, Endrua Karnegija i Vočmenovog Doktora Menhetna, zamišljeni, plavoputi čovek-bog koji izmišlja električne automobile i seli se na Mars, piše na "Tajmovom" profilu za Maska.

Ilon Riv Mask je južnoafričko-američki preduzetnik i inženjer. Osnivač je, direktor i glavni inženjer/dizajner kompanije "Spejs eks", saosnivač, direktor i dizajner proizvoda u kompaniji Tesla, saosnivač i direktor "Neuralinka" i saosnivač "Pejpala".

Šta je Mak rekao o kriptovalutama

Nisam preveliki hejter dekretnog novca, kao što su mnogi iz sveta kripta. Ali postoji mnogo prednosti sa kriptom u odnosu na dekretni novac, jer se dešava da države razvodnje dekretne valute. Na kraju se pretvori u ubitačni porez, naročito za one koji imaju ušteđevinu u kešu. Mogao bih da pričam satima o prirodi novca, jer sam igrao značajnu ulogu u stvaranju "Pejpala". Postoji vrlo malo ljudi koji razumeju novac bolje od mene.

Njegovi tvitovi

Ja zapravo ne pokušavam da radim optimizaciju (ličnog) brenda, tako da ponekad očigledno sam sebi pucam u koleno. Kao što je to očigledno iz mojih tvitova, to je humor koji je meni smešan, ali ne i mnogim drugim ljudima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR