Glas Javnosti

POŽAR U SREBRENIKU: U požaru nastradao muškarac, povređena četiri vatrogasca

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Požar je izbio u objektu jedne kompanije u Srebreniku oko 14 časova.

Jedan muškarac je nastradao u požaru koji je danas izbio u stovarištu jedne kompanije u Srebreniku u Bosni i Hercegovini, četiri vatrogasca su povređena.

Nakon ukazivanja medicinske pomoći, dva vatrogasca poslata su na kućno lečenje, dok su druga dvojica, zbog udisanja štetnih gasova prilikom intervencije upućena u Kliniku za plućne bolesti u Tuzli.


Požar u objektu kompanije u Srebreniku je izbio oko 14 časova, a na lice mesta odmah su upućeni policija, ekipe hitne pomoći i jedinice vatrogasne službe, javlja Klix.

Potparolka Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona (TK) Adnana Sprečić saopštila je da su spasilački timovi na mestu događaja pronašli teško povređenog muškarca, koji je potom preminuo u bolnici.

O događaju je obavešten dežurni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona, a na mestu događaja nalaze se i istražitelji OKP PU Srebrenik", navodi Sprečić.

Uviđajem će rukovoditi dežurni tužilac, a pod njegovim nadzorom incident će ispitati i istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK i inspektor za protivpožarnu zaštitu.


Glas javnosti/ T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR