Glas Javnosti

OGLASILA SE BOLDVINOVA ORUŽARKA i otkrila KO JE KRIV za ubistvo na SETU!

Svet
Autor: Glas javnosti

Oružarka sa snjimanja filma na kojem je glumac Alek Boldvin usmrtio kamermanku, Hana Gutjerez Rid, iznela je prvo javno saopštenje i otkrila koga smatra odgovornim za smrt na setu.

Gutjerez (24), koja je zajedno sa pomoćnikom direktora Dejvidom Halsom u centru istrage ubistva direktorke fotografije Haline Hačins tokom snimanja scene sa Alekom Boldvinom u crkvi, prvi put je iznela svoju stranu priče, piše "Jahu njuz".

Gutjerezova tvrdi da “ne zna” kako su pravi meci dospeli na set. Ona je rekla da je bila primorana da radi dva posla pa nije mogla da se fokursira na bezbednost oružja, te je za incident okrivila producente jer su stvorili nebezbedno okruženje na setu.

Incident se dogodio 21. oktobra kad je Boldvin tokom snimanja scene u crkvi uperio “kolt” u kameru i zapucao misleći da je oružje bezbedno. Ali, usmrtio je Hačinsovu koja je stajala iza kamere i ranio režisera Džoela Souzu koji je stajao iza nje.

- Sigurnost je Hanin prioritet broj jedan na snimanju. Na kraju krajeva ovaj set nikada ne bi bio ugrožen da nije bilo pravih metaka. Hana nema pojma odakle su došli pravi meci - rekla je Hana u saopštenju, preneo je "Kurir".

- Borila se da dobije obuku i odgovarajuće vreme da se pripremi za pucanje. Ali, sve je postalo nesigurno zbog različitih faktora, uključujući nedostatak sastanaka o bezbednosti -

Hanini advokati su potvrdili da je radila na dve pozicije što joj je izuzetno otežavalo fokus na posao. Naime, ona je radila kao i glavna pomoćnica u odeljenju za rekvizite.

Boldvin je juče prvi put govorio pred kamerama. On je pričao o pucnjavi tokom snimanja filma "Rđa", kada je slučajno ubio direktorku fotografije Halina Hačins, navodi Tanjug.

-Bila je moj prijatelj, rekao je Boldvin paparacima koji su ga pratili u američkom gradu Mančester gde boravi sa porodicom od kada je došlo do pucnjave.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR