Glas Javnosti

OBJAVLJEN SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA KOJI POTRESA SVET: Devojčica MUČENA, ono što su joj PRIČALE LEDI KRV (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Žrtvu je desetak devojčica polivalo sokom po glavi, tresle su pepeo od cigareta po njoj i palile joj kosu

Prošlo je deset dana otkako je ubijena devojčica Luiza (12), a Nemačku potresa novi stravičan zločin vršnjačkog nasilja. U Šlezvig-Holštajnu grupa devojčica starosti od 14 do 17 godina navodno je satima mučila 13-godišnjakinju i sve snimila telefonom.

Žrtvu je desetak devojčica polivalo sokom po glavi, tresle su pepeo od cigareta po njoj i palile joj kosu, a dok je devojčica pokušavala da ustane, jedna od devojčica je počela da urla na nju: "Sedi i moli me! Neću te tako lako pustiti".

Ovaj slučaj privukao je veliku pažnju javnosti, posebno jer je kao i u slučaju ubijene Luize, mučena devojčica poznavala osobe koje su je zlostavljale.

Nemački mediji prenose da ovo nije prvi put da je devojčica (13) trpela nasilje jer je ona često imala probleme sa grupom vršnjakinja koje su je maltretirale u pomenutom snimku.

Na snimcima se vidi kako žrtva plače i moli devojčice da je ne udaraju po nosu, ali one nisu prestale.


Nemački mediji pišu da se ovaj stravičan zločin dogodio krajem februara, ali je majka devojčice tek sada odlučila da progovori o svemu kako bi upozorila javnost na sve veći problem nasilja koji se događa među mladima.

Policija je identifikovala napadače, a devojčica je dobila lekarsku pomoć. Majka žrtve je rekla da je mučenje prekinuto zahvaljujući hrabroj intervenciji prolaznika, piše RTL.

"On je prepoznao u kakvoj je opasnosti bila moja ćerka, uzeo ju je k sebi kada ga je zamolila za pomoć. Vrlo smo mu zahvalni", poručila je majka.

Prema rečima tužioca, kao i u slučaju male Luize, počinioci ovog zločina neće biti krivično gonjeni jer se radi o deci.

"Devojčica je zadobila teške telesne povrede. O počiniocima se trenutno brine Kancelarija za mlade. Još uvek nije jasno kako će se stvari odvijati", rekao je tužilac.

Podsetimo, Nemačku i čitav sve prošle sedmice potresla je vest o ubistvu dvanaestogodišnje devojčice, koju su ubile njene dve najbolje drugarice. Telo devojčice Luize (12) pronađeno je u šumi, sa brojnim ranama od ubadanja.

Mala Luiza biće danas sahranjena na lokalnom groblju u Frojdenbergu.

Glas javnosti / Espreso

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR