Glas Javnosti

Obavljeno jedno od planirana tri venčanja Kortni Kardašijan u haljini koju ima svaka žena

Svet
Autor: Glas javnosti

Kortni Kardašijan se i zvanično udala za svog izabranika Travisa Barkera, a veliko slavlje je zakazano za leto u Italiji.

Par se venčao u opštini u Santa Barbari i po svemu sudeći, ovo je jedno jako čudno venčanje. Starleta je obukla kratku belu haljinu, više namenjena za plažu, dok je Travis imao crno odelo. Venčanju je prisustvovalo jako malo ljudi i niko od Kortninih sestara, kao ni majka. Kortni je pozvala samo baku.


Kortni ima troje dece iz veze sa Skotom Disikom, a istakla je kako bi volela da rodi i jedno dete Travisu. Otkrila je i da se podvrgla vantelesnoj oplodnji, te da je to jako težak proces za nju, ali ne želi da gubi nadu.

Skoro je bila u centru pažnje jer su je osuđivali kako se ugojila, a ona je tada rekla da ima problem sa hormonima, kao i da se bori sa depresijom.


Svi pišu da sam trudna i da sam se ugojila, a toliko je nepristojno komentarisati ljude kada ne znate kroz što prolaze. Zbog lekova koje pijem sam doslovno u menopauzi. Moje telo se ugasilo. Neraspoložena sam i depresivna, ne osećam se dobro - iskrena je bila Kortni Kardašijan.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR