Glas Javnosti

NIŠANILA U KOMŠIJINOG PSA, A UPUCALA SINA: Mali dečak pogođen metkom u stomak! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Angelija Vargas (24) nišanila je u komšijskog psa i slučajno upucala svog petogodišnjeg sina u stomak. Ovaj tragični događaj odigrao se u Hjustonu u Teksasu, a majka je uhapšena odmah nakon incidenta.

Kako se izveštava, policija je reagovala nakon prijave o ispaljenim mecima i pronašla povređenog dečaka sa jednom prostrelnom ranom u predelu abdomena.

Dečakova majka Angelija Vargas (24) uhapšena je i kasnije optužena zbog pucanja ka naseljenim kućama.

Vargas, njen muž i sin vozili su bicikle kada je šestomesečno štene Bruno, koje pripada njihovom komšiji, istrčalo napolje.

Kako izveštava ABC13, Angelija Vargas je izvukla pištolj i tri puta upucala štene boksera.

Jedan od metaka slučajno je pogodio njenog sina pravo u stomak.

Odmah je prebačen u bolnicu. Rečeno je da je dečakovo stanje stabilno nakon lečenja zbog "povreda koje nisu opasne po život". Lekari predviđaju da će se potpuno oporaviti

"Izašao sam iz kuće jer je Bruno lajao i lajao. Mislio sam da dolazi moj brat pa sam odškrinuo vrata, a on je samo izleteo napolje", rekao je vlasnik psa za ABC 13.

Događaji koji su usledili nakon toga, zabeleženi su video kamerom koja je bila postavljena na vrata. Na snimku se vidi pas koji je istrčao i vlasnik koji je odmah potrčao za njim govoreći mu da se vrati u kuću. U tom trenutku su se čuli pucnji, a malo zatim i uplašeni krici roditelja dečaka.

"Mogla je drugačije da postupi. Znate, bila je tamo, njen suprug je bio tamo, ja sam bio tamo, ništa se ne bi dogodilo. Ništa loše", rekao je vlasnik psa. Dodao je da se oseća jako loše zbog toga što je dete ranjeno i da je imao noćne more o incidentu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR