Glas Javnosti

NIJE GA STIGLA KAZNA: Zavio svet u crno, dočekao duboku starost

Svet
Autor: Glas javnosti

Pravda u nekim slučajevima je i spora i nedostižna, barem na ovom svetu. Vest je ponovo ono o čemu se godinama govori u pola glasa - jedan od najvećih zlikovaca sveta Adolf Hitler, umro je prirodnom smrću u 95 godini, na imanju automobilskog giganata "Mercedesa".

Argentinski arheolozi su na privatnom imanju usred šume, 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada San Karlosa de Bariločea, pronašli grob Adolfa Hitlera.

Imanju je veoma teško prići jer je okružen sa 60 kilometara šume, a može samo da mu se priđe brodom, što je nemoguće uraditi neprimećeno jer se uvala sa osmatračnica za stražare vidi kao na dlanu.

Grob je ukrašen svastikom, orlom i na njemu piše “OVDE LEŽI ADOLF HITLER, FIRER TREĆEG RAJHA”.

Arheolozi su predali zahtev argentinskoj vladi i vlasniku imanja da izvrše ekshumaciju ostataka i uporede Hitlerovu DNK.

Imanje je bilo vlasništvo direktora "Mercedesa", koji je bio i najveći pristalica nacizma. U Argentini je živelo više od 60 000 nacista, među njima i tvorci najokrutnijih nacističkih logora smrti. Između njih, i Jozef Mengele, jedan od najvećih zlikovaca sveta.

Hitler se nije ubio u svom bunkeru u Berlinu, što je potvrđeno i DNK analizom lobanje koja se nalazi u muzeju u Rusiji, a za koju se tvrdilo da je Hitlerova. Lobanja uopšte nije muška nego ženska; sad se spekuliše da pripada Evi Braun, Hitlerovoj ljubavnici.

(Izvor: BHmagazin)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR