Glas Javnosti

NEČE DA OSTARI : Milijarder uzeo krv SVOG SINA da se podmladi

Svet
Autor: Glas javnosti

Brajan je transfuzijom primio krv svog 17-godišnjeg sina Talmagea, kojem su za tu priliku izvadili litar krvi, izdvojili plazmu i ubrizgali je Brajanu u kardiovaskularni sistem

Kontroverzni bogataš Brajan Džonson (45) na sve načine pokušava da se podmladi. Ovoga puta, šokirao je novim podvigom – trogeneracijskom razmenom krvi. Brajan je transfuzijom primio krv svog 17-godišnjeg sina Talmagea, kojem su za tu priliku izvadili litar krvi, izdvojili plazmu i ubrizgali je Brajanu u kardiovaskularni sistem.

Brajan veruje da mlada krv može da uspori procese starenja u njegovom telu i popravi nastala oštećenja na ćelijama. Istu proceduru uradio je za svog oca Ričarda (70), samo što je Brajan tada bio davalac mlade krvi. Trogeneracijsku razmenu krvi obavili su u “Resurgence Wellness-u”, bolnici futurističkog izgleda u Arlingtonu u Teksasu.

Kako se navodi, Brajan se vodio istraživanjima koja su sprovedena na miševima. Ona sugerišu da, kada stariji glodar primi krv mlađeg, tad može doći do tzv. obrnutog starenja. Ipak, ne postoje dokazi da bi tako nešto moglo da deluje kod ljudi. Naprotiv, moglo bi da bude opasno zbog moguće jake imunološke reakcije primaoca.

Podsetimo, ovaj bogataš troši oko dva miliona dolara godišnje kako bi se podmladio i ponovo izgledao kao 18-godišnjak. Da bi postigao svoj cilj, koji uključuje da ima “mozak, srce, pluća, jetru, bubrege, tetive, zube, kožu, kosu, bešiku i polni organ 18-godišnjaka”,

Džonson je zaposlio tim od 30 doktora i zdravstvenih stručnjaka koji nadgledaju svaku njegovu telesnu funkciju. Ovaj plan nije zahtevao samo nadzor lekara, već i pravljenje male klinike u Džonsonovom domu u Kaliforniji.

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR