Glas Javnosti

NAVALJNI TUŽI PESKOVA: Ako vlasti, u ime kojih Peskov govori, imaju dokaze u vezi sa CIA zahtevam da se objave

Svet
Autor: Glas javnosti

Portparol Kremlja, Dmitrij Peskov, optužio je ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog da radi za američku tajnu službu CIA, na šta Navaljni planira da odgovori u najkraćem roku.

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni najavio je danas da će tužiti portparola Kremlja Dmitrija Peskova i zatražio da se navodni dokazi o njegovom radu sa CIA javno objave.

- Ako vlasti, u ime kojih Peskov govori, imaju dokaze o besmislicama o kojima govori, onda je to stvar ruske državne bezbednosti i zahtevam da se ti dokazi objave - napisao je Navaljni u svom blogu, preneo je AP.

Portparol Kremlja rekao je ranije danas novinarima da su tvrdnje Navaljnog da iza njegovog navodnog trovanja stoji predsednik Rusije Vladimir Putin, neprihvatljive, neosnovane i uvredljive, ali da on može slobodno da se vrati u Rusiju.

- Nije da on radi sa zapadnim obaveštajnim agencijama, već zapadne obaveštajne agencije rade sa njim. U stvari, postoje informacije o tome i mogu da preciziram da stručnjaci Centralne obaveštajne agencije SAD rade sa njim - rekao je Peskov.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR