Glas Javnosti

NASTAVNIK NOKAUTIRAO UČENIKA! Dečak nije hteo da napusti čas, počeo da histeriše i vređa, profesor ga PESNICAMA ODVALIO OD BATINA! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Brutalna tuča izbila je između 64-godišnji nastavnika i 14-godišnjeg učenika u srednjoj školi na jugoistoku Los Anđelesa u Kaliforniji.

Na snimku koji je nastao pre par godina vidi se da je između nastavnika muzike Marstona Rajlija (64) u srednjoj školi Mejvud akademi i 14-godišnjeg učenika izbio verbalni sukob. U jednom trenutku nastavnik verovatno nije mogao da više trpi ponašanje dečaka, koji ga je i gađao košarkaškom loptom.

U jednom trenutku njih dvojica počinju da razmenjuju udarce. Dečak je završio na tlu i obavio ruke oko Rajlijeve noge a on ga je više puta udarao.

Žestoka tuča se završila intervencijom obezbeđenja i drugog osoblja škole. Drugi učenici su posvedočili da je tuča počela nakon što je Rajli zamolio učenika da napusti čas jer nije nosio odgovarajuću uniformu.

Dečak je to odbio, rekli su studenti, a na video snimku koji je snimio drugi student se vidi kako dečak vulgarno vređa svog nastavnika na rasnoj osnovi.

Dečak, koji nije identifikovan, bio je prebačen u lokalnu bolnicu gde je bio zbrinut zbog lakših povreda i kasnije pušten. Rajli je bio uhapšen pod optužbom za zlostavljanje dece, ali je kasnije slučaj odbačen a on je morao da se prevremeno penzioniše.

Glas javnosti/ktla.com




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR