Glas Javnosti

NAJVEĆI PREDATORI U HOLIVUDU: Poznati koji su UNIŠTILI mnoge ŽIVOTE i dalje su pod svetlima reflektora!

Svet
Autor: Glas javnosti

Godinama su dobijali optužbe da su maltretirali svoje kolege, prijateljice, studentkinjei tuženi su i hapšeni zbog niza navodnih seksualnih napada.

Poslednji u nizu našao se i muzički producent Noel Kristofer Fišer koji je poznatiji kao Ditejl. Radio je za Bijonse i repera Lil Vejna kao i druge poznate zvezde, a pored toga osvojio je i Gremija za Bijonsinu pesmu “Drunk In Love” za najbolju Rnb pesmu i najbolju Rnb izvedbu na sceni za 2015. godinu.

 

Kako su preneli strani mediji, on je optužen za 15 seksualnih napada, koji su se navodno dogodili između 2010. i 2018. godine, a kaucija da se brani sa slobode iznosi 6,3 miliona dolara.

Inače, prošlegodine jedna manekenka i pevačica je pobedila u parnici vrednoj 15 miliona dolara u Los Anđelesu, kada ga je optužila sa silovanje i zlostavljanje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by James Franco (@officialjamesfrancoo)

 

Na listu se može dodati i poslavljeni glumci Džejms Franko i Robert de Niro, za koje se navodi da su uznemiravali nekadašnju asistentkinju Čejs Robinson i nekadašnje studentkinje, a od prošle godine i glumice Saru Titer-Kaplan i Toni Gaal.

Mnogi su negirali su ovakve optužbe navodeći banalne razloge poput onih da se ne sećaju dotičnih osoba, ili da se takve stvari jednostavno nisu dogodile, a sud je u više navrata otvarao krivične postupke i pokrenuo istragu u vezi optužbi, ne želeći da olako odbaci postupke.

Voditeljku Elen Dedženeris nisu zaobišle ovakve optužbe i njoj se pripisuje toksična atmosfera na radu, rasno, rodno i seksualno zasnovano nasilje.

U tvrdnje njenih bivših zaposlenih o maltretiranju uključeni su navodi i o rasizmu i uopšte toksičnoj atmosferi. TV kuća “Warner Bros” sprovela je internu istragu, koja je pokazala kako optužbe na račun Elen nisu potpuno neutemeljene. Dedženeris je poslala mejl svojim zaposlenima u kome je izrazila žaljenje zbog onoga što se događalo iza scene.

Čak je i pevač Džastin Biber optužen za silovanje nepoznate devojke koja se predstavlja kao Danijel.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

 

Naime, nepoznati Tviter nalog koji se identifikuje kao Danijel, objavila je seriju Tvitova 20. juna, koji su kasnije obrisani, a u kojima je navela da je upoznala Bibera kada joj je bila dvadeset jedna – dok je pevač imao dvadeset.  Prema njenim navodima, nakon što se Biberov koncert završio 9. marta 2014. godine, on je pozvao nju i nekoliko njenih prijateljica u hotel u kome je odsedao. Navodno ju je odvukao u drugu prostoriju i silovao.

“The Guardian” navodi da nije uspeo da kontaktira Danijel za komentar, a da ona nije javno govorila o pojedinačnim detaljima.

Ove tvrdnje je izvorno negirao Alison Kanje, jedan od članova Biberovog menadžementa, koji je rekao da je Biber te noći odseo u AirBnB-u, a ne u hotelu. Biber je takođe negirao ove tvrdnje, navodeći da je tu noć proveo sa tadašnjom devojkom, pop pevačicom Selenom Gomez.

- Svaka optužba na račun seksualnog uznemiravanja treba da bude uzeta u obzir. Zbog toga moram da se oglasim i da kažem da je ovo apsolutna laž i da je faktički nemoguća -  napisao je Biber na Tviteru.

 

(Glas javnosti/Nova S)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR