Glas Javnosti

NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA: Otkrila šta očajnički traže od nje OŽENJENI MUŠKARCI

Svet
Autor: Glas javnos

Gvinet Li (48), javno se deklariše kao kao serijska preljubnica

Ova britanska udovica u poslednjih 10 godina bila je sa više od 130 muškaraca, a do sada je nekoliko puta bila u fokusu svetske štampe, pre svega jer otvoreno i bez ustručavanju pričala o svom seksualnom životu i navici da spava sa oženjenim ili zauzetim muškarcima.

"Muževi koji se dosađuju očajnički žele malo zabave. Život je prekratak da bismo bili zaglavljeni u jednoj dosadnoj vezi koja traje 40 godina ili više", ispričala e Gvinet, a prenosi britanski "Sun".

Gvinet trenutno ima 
afere sa trojicom oženjenih i bogatih muškaraca. Otkrila je kako je jedan od njih vlasnik hotela i da mu je kod kuće dosadno sa suprugom.

 

"Se*s nam je "električan", po celu noć vodimo ljubav i uživamo u šampanjcu, ostrigama i jagodama", rekla je.

Ispričala je i kako obožava da dobija poklone od od svojih ljubavnika.

"Poklona ima u izobilju. Dobijam nakit, odeću, umetničke slike... Ja ne tražim ništa od toga, oni to jednostavno rade jer me vole. Ja sam drugačiji tip žene. Ja sam međunarodna poslovna žena, mnogi od njih imaju supruge koje su majke i ostaju kod kuće",

Inače. Gvinet je počela da se "zabavlja" sa oženjenim muškarcima 2008. kada joj je umro suprug, a ubrzo nakon toga je odlučila da od svega napravi i karijeru.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR