Glas Javnosti

MRZITELJKA SRBA U MILIONIMA Medlin Olbrajt uživala u bogatstvu, ulagala u "Teslu" i evo koliko je ostavila KEŠA

Svet
Autor: Glas javnosti

Bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt, koja je preminula juče u 84. godini i to na dan kada je naredila bombardovanje Srbije, navodno je iza sebe ostavila veliko bogatstvo.

Kako prenosi portal CA Knowledge, ona je godišnje zarađivala oko tri miliona dolara, a procenjuje se da je bila "teška" oko 67. Više od 40 miliona imala je u nekretninama, a oko 15 u investicijama. Mesečno je zarađivala oko 450.000 dolara.

Medlin Olbrajt je živela u vili od 900 kvadrata u Kaliforniji. Ovu nekretninu, koja ima devet spavaćih soba, 11 kupatila, teniski teren i teretanu svojevremeno je platila 13 miliona dolara.

Kako navodi portal, u svom vlasništvu imala 10 nekretnina, 12 automobila i pet luksuznih jahti. 

Imala je i devizne rezerve veće od 29 miliona dolara. Bila je suinvestitor sa Džejkobom Rotšildom i Džordžom Sorošem u projektu vrednom 350 miliona dolara. Njene akcije vredne su oko 20 miliona dolara, između ostalog u "Amazonu", "Tesli" i "Volmartu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od rodoljub u 24.03.2022 11:47:32 h
     0 
Obožavala Hašima Tačija. veličala ga kako je šarmantan, zgodan, sve u superlativu prisno razgovarala sa Tačijem kao da je ljubavnica (raspalila se baba). Ja sam tada govorio - kako Srbi nisu znali (kao kontra) - da postave za pregovarača nekog mladog zgodnog Srbina, da se nabaci Olbrajtovoj, da se ona dvoumi i stekne simpatije i razumevanje i prema Srbiji (možda nas ne bi bombardovali), a ne da pregovore vodi korpulentni Milan Milutinović koji nije skrenuo pažnju baba Olbrajtovoj. Nesnalaž Srb