Glas Javnosti

MRAČNE TAJNE ŠAMANSKOG PARA Žablje izlučevine i igre oko vatre: Ovako izgleda kuća "iscelitelja" u kojoj je nađen mrtav ruski oligarh (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Vest da je još jedan ruski milijarder umro pod čudnim okolnostima, obišla je čitav svet što zbog serije misterioznig smrti ruskih oligarha u poslednjih par meseci što zbog rituala koji se pominju u vezi sa njegovom smrti.

Dok istražitelji istražuju okolnosti smrti bivšeg top menadžera Lukolia Aleksandra Subotina, koji nije preživeo posetu ritualnoj sobi šamana u blizini Moskve, javnost se posebno zaiteresovala kakvim ritualima je reč i ko su šamani koji se pominju u ovom slučaju.
- Prijava o gubitku svesti usled srčanog udara stigla je na konzolu Hitne pomoći 8. maja. Doktorka koja je stigla na poziv konstatovala je Subotinu smrt. Pokrenut je krivični postupak zbog njegove smrti - navodi agencija TASS, pozivajući se na izvor u vlastima.
Milijarder je preminuo u podmoskovskom Mitiščiju, u kući Alekseja Pindjurina, rodom iz Harkova, poznatog kao šaman Magua, rekao je izvor. Subotinovo telo nalazilo se u podrumu, u prostoriji "za jamajčanske vudu rituale". Prema rečima Pindjurina, gost ga je posetio "u stanju pod uticajem alkohola i droge".

Uzrok smrti tek treba da utvrde forenzičari, biće proverena i krv preminulog na prisustvo droge. Nema zvaničnih komentara policije i Istražnog komiteta.


Šaman Magua Flores povremeno se pojavljivao na televiziji sa svojom suprugom Tinom Kordobom. U priči TVC, objavljenoj 2020. godine, prikazali su dvospratnu vikendicu u Moskovskoj oblasti, gde par živi. Snimanje je emisije je obavljeno i u suterenu, gde su bila dva oltara, kutak predaka za odavanje počasti mrtvima i kuća duhova u kojoj su se obavljali rituali.
U njoj se navodi da je Magua "znanje" nasledio od svoje majke i razvijao ga na putovnjima i vežbama, a "duhovi mu šapuću" još od detinjstva. Supruga je otkrila vidovnjaka u sebi nakon što je upoznala Maguu.

U priči o njim ase pominje i njihov čest gost - Nikita Džigurda, za koga se izvodi poseban ritual. Sudeći po snimku, da bi se oterale životne nevolje, bile su potrebne igre oko vatre, prenosi "Kurir".

Među ritualima koje praktikuju, sudeći po društvenim mrežama na kojima je ovaj par aktivan, ima više nekonvencionalnih metoda, prenosi Fontanka.ru.

Na primer, kambo terapija koristi izlučevine žabe koja živi u tropima, koja se koristi za lečenje srca, imunog sistema, sreće, čišćenje žuči i astralnog tela.


Neki lokalni mediji preneli su da je ovaj par poznatima lečio mamurluk tako što bi navodno zasekao kožu "pacijentu", u rez ukapao otrov žabe nakon čega bi se ispovraćao i nakon toga bi mu bilo bolje. n adruštvenim mrežama postoje i tvrdnje d aje ovaj par prizivao duhove, žrtvovao životinje pa čak i koristio krv petla u nekim obredima.
Ovaj par je sa pomenutim Nikitom 2020. godine snimio i muzički spot za pesmu "Šamanizam".

Slučaj smrtni Aleksandra Subotina izneo je na svetlost dana još neke mračne tajne ovog šamanskog para. Tako portal Sovsekretno piše da ovo nije prvi incident vezan za njih dvoje.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR