Glas Javnosti

MONSTRUOZNI ZLOČIN U SAD-U: Oteo braću blizance, JEDNOG UBIO I BACIO U KANAL!

Svet
Autor: Glas javnosti

Osamnaestogodišnji mladić iz Amerike, Darin Braun, je za samo nekoliko sati izvršio dva zastrašujuća zločina. On je naime provalio u porodičnu kuću u Dalasu i oteo jednog od mlađe braće blizanaca, kojeg je potom ubio.

Kamere u porodičnoj kući su zabeležile kako Darin ulazi u sobu blizanaca Keša i Katera, uzima jednog od dva brata i odnosi ga sa sobom. 

Mladić je ponovo usnimljen kako se u zoru vraća kući po drugog brata. U tom momentu, blizanac koje je prvo izneo je ležao iskasapljen u jednom kanalu u dalasu. 

Oko 45 minuta nakon prvog upada, Keš je pronađen u lokvi krvu u kanalu. Na njegovom telu je uočeno više ubodnih rana hladnim oružjem. 

 

Da blizanac nema, primetila je njihova starateljka i bivša devojka njihovog oca, te je odmah pozvala policiju.

"Primetili smo da ih nema nakon sedam ujutru. Pozvala sam 911, ali sam mislila da je možda izašao napolje," objašnjava njihova starateljka.

Kako sama kaže, tek kada jepogledala nadzorne kamere postalo joj je jasno šta se dešava. 

Beživotno telo dečaka slučajno je pronašla devojka koja je tim putem džogirala. Kako je devojka objasnila, ona je prvenstveno mislila da je reč o telu psa. Pozvala je svoju majku i krenula ka telu i tek tada je shvatila da je reč o lešu deteta. 

Ubica je ubrzo nakon poziva pronađen, a Karter je vraćen biološkoj majci. 

Majka blizanaca nije ni slutila šta se događa, jer je ona svoju decu ostavila kod svog bivšeg supraga, koji je odjednom "ispario" i ostavio svoju bivšu devojku da brine o mališanima. 

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR