Glas Javnosti

Misica (24) umrla nakon operacije lica

Svet
Autor: Glas javnosti

Užasna sudbina mlade lepotice

Venecuelanska manekenka Vilevis Brito doživela je zastoj srca i umrla je, a nakon što je u ponedeljak podvrgnuta operaciji lica u bolnici u Karakasu.

Iako je operacija bila uspešna, kasnije je došlo do komplikacija.
Bila je podvrgnuta operaciji vilice zbog istrošenosti maksilofacijalnog područja i male kvržice koja se stvorila u njenoj usni. Ovo nije radila zbog promene izgleda, nego zbog zdravlja - rekla je za "El Pitazo" devojka koja je zajedno sa Vilevis učestvovala na jednom događaju 2023. godine, ali nije želela da se spominje njeno ime.

Čovek koji se na društvenim mrežama predstavio kao brat preminule misice takođe je potvrdio da mlada žena nije iška na kozmetičku proceduru, već da reši zdravstveni problem.


Maksilofacijalna hirurgija je stomatološka specijalnost koja podrazumeva lečenje povreda usta, zuba i vilice.

- Ona je moja sestra i nije bila na estetskoj operaciji. Drenirali su apsces i stavili su je u anesteziju. Nažalost, nikada se nije probudila i došlo je do srčanog zastoja... Fokusirajte se na davanje pozitivnih komentara, a ne na donošenje presuda koje niko nije tražio - napisao je ovaj muškarac.

Vilevis Brito je pre nekoliko godina emigrirala u Argentinu i studira je socijalnu komunikaciju na "Interamerican Open Universiti-ju" u Buenos Ajresu.

Radila je kao voditeljka za A24, argentinski kablovski kanal za vesti, i Ameriku Tukuman, njegovu sestrinsku stanicu.

Brito je bila drugoplasirana na izboru za mis Venecuele na svetu 2021. koji je održan u Buenos Ajresu, za migrantske kraljice lepote, koje su napustile nekada naftom bogatu naciju i naselile se u Argentini.


Foto: instagram

Vratila se u svoju rodnu zemlju i 2023. godine osvojila je titulu kraljice sporta La Guaire, svog rodnog grada.

Tokom svog slobodnog vremena, Brito je često volontirala u Fondaciji Simon La Guaira.

- Niko ne zamišlja da će se život nekog mladog, punog života i tako srećnog, zakomplikovati na ovaj način - rekao je radnik fondacije pod uslovom da ostane anoniman.

- Zato mnogo boli. Zauvek ćemo pamtiti Vil, po njenom ophođenju prema onima oko sebe, po njenoj unutrašnjoj lepoti, a ne po krunama koje je osvojila - dodao je.

Telo mlade Brito sahranjeno je u sredu.

- Oprostili smo se od naše voljene Vilevis, mlade žene koja će biti upamćena po svojoj harizmu, njenom osmehu i spremnosti da pruži ljubav i pomogne onima kojima je najpotrebnija - poručio je guverner La Gvaire, Hose Teran, na Instagramu.Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR