Glas Javnosti

MILIONER PRONAĐEN BRUTALNO ISKASAPLJEN: Delove tela pronašla njegova sestra! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas Javnosti

Telo milionera Fahima Saleha pronađeno je u njegovom stanu, a jeziv prizor zatekla je njegova sestra.

Kada je ušla u stan videla je da su njegovi glava i udovi bili odsečeni testerom koja je i dalje bila uključena u struju. Prema prvim informacijama, svi delovi tela stavljeni su u plastične kese.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I am the brown slim shaadi. #tarunsrad

A post shared by Fahim Saleh (@fahims) on

Navodno, kamere u zgradi snimile su osumnjičenog sa rukavicama, kapom, maskom i koferom kako ulazi u lift sa Salehom do stana.

Saleh i osumnjičeni su zajedno otišli do njegovog stana na sedmom spratu, a kada su izašli iz lifta, odigrao se napad. On je pao na pod, ali i dalje nije poznato da li ga je napadač upucao ili omamio. Zbog načina kako je organizovan napad, policija smatra da je reč o profesionalnoj egzekuciji.

-Osumnjičeni je imao sa sobom kofer, očigledno je reč o profesionalcu- rekao je neimenovani izvor iz policije.

Kako se ističe, policiju je iznenadilo što je na licu mesta pronašla vrlo malo krvi, s obzirom da je Saleh potpuno bio raskomadan, pa se smatra da je veći deo uklonio napadač. Istraživači pokušavaju da utvrde da li je upravo Salehova sestra prekinula ubicu u sklanjaju delova tela, kao i da li je ubica iskoristio drugi izlaz kako bi napustio zgradu.

"Imamo torzo, glava je odsečena, kao i ruke i noge. Sve je još na licu mesta, ali i dalje ne znamo šta je motiv", rekao portparol njujorške policije narednik Karlos Nijeves.

Saleh je nekadašnji vebsajt developer koji je postao izvršni direktor kurirske službe u Lagosu, Nigeriji, a milioner je nedavno kupio luksuzni stan na Mehnetnu za dva miliona dolara.

Prema rečima njegovih prijatelja, Saleh je svoje bogatstvo stekao sam, a njegova strast bili su gedžeti i video igrice. Kako kažu, uživao je da dovodi tehnološke kompanije u nerazvijene zemlje kao što su Nigerija i Indonezija.

Sin je bangladeških imigranata, a već kao tinejdžer je naučio da kodira i razvija aplikacije. Potom je diplomirao na Univerzitetu Bentli u Valtamu, u Masačusetsu, a već tada je imao uspeha sa aplikacijom "PrankDial" koja je napravljena tako da se upućuju šaljivi telefonski pozivi.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR