Glas Javnosti

Milena (19) je pronađena sa pocepanom odećom posle žurke: GOLMAN se sumnjiči za njeno UBISTVO

Svet
Autor: Glas javnosti

Džoel G. (20) nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je u subotu uveče silovao i ubio Milenu O. na zabavi u nemačkom gradiću Bramšeu.

Milena (19) je kobne večeri sa prijateljicom otišla na proslavu 18. rođendana dve drugarice. U sali sa prigušenim svetlom svirala je glasna muzika i svi su se odlično zabavljali. Golman Džoel G. poslednji je viđen kako priča sa Milenom.

S obzirom na to da istraga još nije završena, nije poznato da li su oni bili u prisnom odnosu, međutim, nemački mediji prenose da su se znali od ranije. Još uvek nije poznato kada su njih dvoje napustili salu u kojoj je bila žurka.

Prijateljica sa kojom je Milena došla na zabavu, tek je oko pola dva ujutru primetila da nje nema. Kada joj se Milena nije javila na telefon, ona je posumnjala da nešto nije u redu.


Prijatelji su je sat vremena kasnije pronašli blizu gola pored susednog terena sa pocepanom odećom, a kako prenose mediji, ona je tada već bila mrtva. Lekari su pokušali da je reanimiraju, ali bezuspešno.

Golman Džoel uhapšen je sutradan ujutru u kući svoje majke.

Njegovi drugovi kažu da se sa mladićima dobro slagao, ali ne i sa devojkama.

– Bio je fin momak i uvek si mogao da se našališ sa njim – kaže Niko L.

Dobro se slagao sa momcima. Devojke su očigledno imale drugačije mišljenje, kaže.

– Bilo je nekoliko incidenata, umeo je da bude grub – dodaje on.


Malte V. koji je dve godine bio u istom razredu srednje škole sa Džoelom, takođe se seća da je 20-godišnjak bio drugačiji prema devojkama.

– Bio je fin, ali ponekad i duhovit. Delovao je smešno jer je nekad imao mizogene izjave – rekao je Malte.

Ipak, niko od drugova nije mogao ni da zamisli da bi se ovako nešto moglo dogoditi.  Mladić je juče izveden pred sudiju, međutim, nije želeo da se izjasni o krivici.

Do zločina je došlo u subotu uveče tokom proslave 18. rođendana dve devojke. Oko 1:30 sati gosti su primetili da je nestala 19-godišnja devojka po imenu Milena.

Posle duge potrage, ona je pronađena oko 2:40 časova u polju sa teškim povredama. Uprkos spasilačkim naporima, devojka je preminula ubrzo nakon dolaska u bolnicu. Stravičan zločin se očigledno dogodio dok je zabava bila u punom jeku.


Tužilac dr Aleksandar Retemejer je potvrdio za Bild da je osumnjičeni uhapšen naknadno, u svom stanu.

– Uhapšen je u svom stanu, nije bio pijan. Gosti na žurci su dali tragove o njemu. Veruje se da je bio blizak sa žrtvom – rekao je tužilac.

Prema njegovim rečima, nalazi jasno ukazuju na s*ksualni prestup, a žrtvi je pocepana odeća.

Glas javnosti/ Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR