Glas Javnosti

MEKSIKANKA BACILA BEBU U KANTU: Optužena za ubistvo svoje bebe

Svet
Autor: Glas javnosti

Jedna Meksikanka, stara devetnaest godina je uhapšena i optužena za ubistvo prvog stepena pošto su medicinske sestre otkrile njenu novorođenu bebu u kanti za smeće. Sve to snimila je kamera u Opštoj bolnici Artesia u Novom Meksiku, prenosi nova.rs.

Majka tinejdžerka, 19-godišnja Aleksi Trevizo, optužena je za ubistvo prvog stepena, piše Post.

Aleksi je stigla u bolnicu požalivši se na bolove u leđima, nakon što je navodno skrivala trudnoću od majke i lekara.


Na snimku bolničkog obezbeđenja vidi se kako Aleksi žurno trči ka kupatilu u hodniku, a prati je njena majka.

Uprkos pokušajima njene majke da uđe u kupatilo, Aleksi je navodno odbila da je pusti unutra. Medicinske sestre su postale sumnjičave i zabrinute za njenu dobrobit dok je ostala zaključana unutra duži period.

Nakon 20 minuta čekanja, medicinska sestra je prišla kupatilu sa kompletom ključeva u nameri da pristupi.

Međutim, samo nekoliko trenutaka pre nego što je medicinska sestra mogla da otvori vrata, Aleksi ih je sama otključala. U kupatilu, medicinske sestre su otkrile Alekseja kako navodno čisti krvi sa poda.

Situacija je dobila poražavajući preokret kada je bolnički radnik pozvan da počisti nered primetio okrvavljenu kantu za smeće koja je izgledala kao da nije na mestu.


Medicinska sestra je pregledala smeće i pronašla beživotno telo novorođenog dečaka. Šokantno otkriće izazvalo je hitnu reakciju bolničkog osoblja, koje je potvrdilo da beba više ne diše.

Nekoliko medicinskih sestara je tešilo Aleksi i kontaktirana je policija.

„Žao mi je. Izašlo je iz mene i nisam znala šta da radim“, može se čuti kako Aleksi govori na snimku policijske kamere, prenosi N01S.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR