Glas Javnosti

Medvedev uveren u Putinovu pobedu

Svet
Autor: Glas javnosti

Rusija se trenutno suočava sa velikim brojem zemalja koje su suštinski ušle u vojni sukob sa Ruskom Federacijom, ocenjuje bivši ruski predsednik

Predsednik partije Jedinstvena Rusija i zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da je uveren u pobedu Vladimira Putina na predsedničkim izborima.


Tokom susreta sa školarcima i studentima, učenicima i pobednicima olimpijada, Medvedev je rekao da ruski predsednik Putin nije samo lider Rusije, već i moćan političar sa ogromnim iskustvom, koji "ima još mnogo toga da uradi".

"Dobro je što je Vladimir Putin pristao da učestvuje u predizbornoj kampanji i da bude ponovo izabran na mesto predsednika Ruske Federacije. Veoma je važno da na čelu ruske države bude tako moćan političar sa kolosalnim iskustvom kao naš predsednik", kazao je Medvedev na sastanku sa školarcima i studentima uoči Dana Ustava Ruske Federacije.


On je dodao da se Rusija sada suočava sa velikim brojem zemalja koje su suštinski ušle u vojni sukob sa Ruskom Federacijom.

"Ovo je burno, dramatično vreme. Međutim, sada je veoma plodno vreme za sticanje znanja. Prve korake činite u sticanju javnog znanja, u razumevanju kako funkcioniše naša zemlja, kako funkcioniše svet", naveo je Medvedev.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR