Glas Javnosti

MARŠ OD 9 HILJADA KILOMETARA! Putin komandovao: Protivvazdušni sistemi u Belorusiju, ODMAH! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je oprema koja se odnosi na protivvazdušne raketne sisteme stigla na poligon u Brestskoj oblasti belorusije.

Odeljenje protivvazdušnog raketnog sistema S-400 "Triumf" ratnog vazduhoplovstva i PVO Istočnog vojnog okruga, koji su uključeni u proveru snaga za reagovanje Savezne države, stigli su na poligon u Brestskoj oblasti Belorusije, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Saopšteno je da su jedinice protivvazdušne odbrane napravile kombinovani marš u dužini od više od 9.000 km od tačke stalnog razmeštaja koja se nalazi na teritoriji Habarovska, piše tvzvezda.ru.

U cilju pripreme za stupanje na borbeno dežurstvo u okviru Jedinstvenog regionalnog sistema PVO Belorusije i Rusije, ruske posade protivvazdušnog raketnog diviziona vrše inženjersku opremu, kamufliranje startnih pozicija, komandnih mesta i održavanje opreme.

Mobilni raketni bacači su sposobni da se kreću van puta, a istovremeno, vreme raspoređivanja sa spremljenog položaja je 5 minuta. Sposobani su da unište balističke rakete, a Rusija ima 16 pukova S-400 u službi.


BONUS VIDEO: Psihoterapeut i specijalista za prevare otkriva da neverstvo uništava

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR