Glas Javnosti

MAMAC ZA MUŠKARCE LAŽNI OGLASI : Masaža i druženje, a onda pljačka

Svet
Autor: Glas javnosti

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko isztaživanje nad muškom i ženskom osobom, starim 41 godinu, zbog sumnje da su počinili dva krivična dela razbojništva, javljaju iz PU zagrebačka.

Sumnja se da su osumnjičeni, zajedno sa dve za sad nepoznate muške osobe, krajem avgusta objavili oglas za upoznavanje i masažu, a sve sa ciljem ostvarivanja nepripadajuće imovinske koristi.

Nekoliko dana kasnije, objavljeni oglas je zainteresovao muškarca (25), koji je potom telefonski kontaktirao osumnjičenu i po njenim uputima došao u kuću na području zagrebačke četvrti Peščenice.

Ulaskom u kuću, muškarac je osumnjičenoj predao 700 kuna (oko 93 evra) za dogovorenu uslugu, da bi potom u sobu ušao muškarac (41) i dvojica za sad nepoznatih muškaraca, koji su uz upućene pretnje od mladića zatražili još novca.

Zbog straha za sopstveni život, mladić im je na kraju predao još 1.500 kuna (oko 200 evra) i napustio kuću.


Ali, tu nije bio kraj. Isti oglas je početkom septembra privukao još jednog muškarca (38), koji je kontaktirao osumnjičenu i dogovorio iste usluge prenosi N1

Po dogovoru, u kuću na području Peščenice, oštećenog je dovezao osumnjičeni (41), a po ulasku u kuću, muškarac je osumnjičenoj predao 800 kuna (oko 106 evra) za obećanu uslugu, da bi u tom trenutku u prostoriju ušla za sad dva nepoznata muškarca, koji su uz pretnju čvrstim predmetima zatražili još novca, koji im je muškarac predao u strahu za sopstveni život.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 6.000 kuna (oko 800 evra).

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je poseban izveštaj dostavljen nadležnom tužilaštvu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR