Glas Javnosti

Mama Ilona Maska u kupaćem od 636.000 evra (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Biznismen je postao čelnik važnih brendova kao što su Tesla, Spejs Iks, između ostalih, i akumulira impresivno bogatstvo, što ga je čak dovelo do toga da poželi da kupi Tviter

Mnogo je rečeno o njemu, njegovim poslovima, njegovom novcu i njegovoj sposobnosti da posluje. Pored toga, poslednjih nedelja je takođe komentarisan zbog interakcije sa Amber Herd, sa kojom je imao vezu i koja je trenutno na suđenju sa glumcem Džonijem Depom.


Žena, majka ne samo jednog milijardera, već dvojice milionera, ovom prilikom je dala sjajan povod da se o njoj priča jer je oborila rekord u magazinu Sports Ilustrejted. A to je da je postala najstarija žena koja je pozirala za naslovnicu publikacije prenose novosti.rs.

Sa svoje 74. godine, Mej je pokazala zanosnu figuru i svi su oduševljeni koliko ova dama izgleda dobro u osmoj deceniji. Ona je pozirala sa svojom prepoznatljivom kratko ošišanom kosom, a prodornim pogledom je potvrdila da joj samopouzdanja ne manjka.

Papreno skupi kupaći

Pored Mej i kupaći kostim krije zanimljivu priču. Model kupaćeg je ukrao pažnju, ne samo zbog svog izgleda, već i zbog toga što ga proizvodi kolumbijski brend Maigel Koronel. Na svom zvaničnom sajtu brend ima opis: „Dvobojni jednodelni kupaći kostim sa visoko dekoltiranom siluetom, naduvenim rukavima i dijagonalnim naduvenim detaljem u tamnoj boji koji pada ispod poprsja i završava se na dekolteu."
Takođe, na veb stranici možete videti da odeća košta 670.000 dolara. Ova tema je veoma važna, jer je to prvi nacionalni brend koji je učestvovao u renomiranom međunarodnom časopisu i to su potvrdili na svojim društvenim mrežama.

Pored toga, Mej Mask je na fotografijama koje su snimljene za Sports Illustrated nosila još jedan jednodelni kupaći kostim, to je Bruma, koji na veb stranici može imati vrednost od 560.000 dolara i prema opisu je „kupaći kostim iz jednog dela sa visoko izrezanom siluetom. Tanak kaiš sa detaljima oko otvora koji se može podesiti na različite načine.”

Komentari nisu dugo čekali i mnogi aplaudiraju Mej što je ostvarila svoje snove i rekord koji je postigao pojavljivanjem na naslovnoj strani.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR