Glas Javnosti

Lukašenko upozorio novog ministra i zabranio mu da LAŽE!

Svet
Autor: Glas javnosti

Upozorio je novog ministra da šefu države uvek mora da govori samo istinu

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko imenovao je Jurija Čebotara za novog ministra ekonomije i objasnio mu da nije zadovoljan radom navedenog Ministarstva.

"Voleo bih da vidim Ministarstvo ekonomije kako radi. Iskreno, tokom prethodne godine nisam to često primećivao. Nisam sasvim zadovoljan radom Ministarstva ekonomije. Ovo nezadovoljstvo pada i na vas. Ali zaista se nadam da će se situacija promeniti", rekao je Lukašenko.


Predsednik je podsetio da bi sledeći izbori u Belorusiji trebalo da budu održani 2025. godine i da će zbog toga 2024. godine Ministarstvu privrede "biti teško".

"Ne zato što sadašnji predsednik želi da i dalje bude predsednik. Ljudima treba još jednom dokazati da smo ovih godina radili pošteno i iskreno - ako uspemo da ubedimo ljude da nema boljih od nas. Vaše ministarstvo ovde mora da igra značajnu ulogu", rekao je Lukašenko.


Nazvavši 2024. godinu "posebnom", predsednik Belorusije je upozorio novog ministra da šefu države uvek mora da govori samo istinu.

"Bez ukrašavanja. Pre ili kasnije ću to primetiti. Imam dovoljno uticaja za to. Zato, ni u kom slučaju ne lažite", rekao je Lukašenko, napominjući da sve grane vlasti u zemlji treba da govore iskreno i otvoreno

Glas javnosti/U01S 

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR