Glas Javnosti

LUKAŠENKO DONEO VAŽNA DOKUMENTA PUTINU O MASAKRU U BUČI: Isplivali šokantni podaci

Svet
Autor: Glas javnosti

Beloruski predsednik LUkašenko boravi u Rusiji gde se sastao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.


Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je tokom sastanka sa ruskim kolegom PUtinom da su događaji u Buči deo britanske specijalne operacije i da je reč o psihološkoj operaciji.

Lukašenko je takođe Putinu predao važna dokumenta i informacije da su Britanci kolima došli u ukrajinski grad Buča, na 30 kilometara od Kijeva i napravili lažni masakr za koji su optužili Ruse.


- Aleksandasr Lukašenko mi je danas dao dokumente koji su prosleđeni ruskoj Federalnoj službi bezbednosti: kako, ko ), kojim transportom je došao do ovog naselja i stvorio uslove za organizovanje ovog  lažnog događaja - rekao je Vladimir Putin.

- Danas smo detaljno razgovarali o ovoj njihovoj specijalnoj operaciji – psihološkoj operaciji koju su izveli Britanci. Ako su vam potrebne adrese, lozinke, odzivnici, brojevi i marke automobila na kojima su stigli u Buču, i kako su to uradili, FSB Rusija može da obezbedi ove materijale. Ako ne, onda možemo da pomognemo u tom pogledu. Zajedno sa našim ruskim prijateljima smo u potpunosti otkrili ovu gadnu, podlu poziciju Zapada od prvog do poslednjeg časa - rekao je beloruski lider.

Ukrajinski mediji pokušali su pomoću video snimka koji je navodno snimljen u gradu Buča da kompromitiraju namere ruske vojske i da ih optuže za masakr. Rusko ministarstvo odbrane negiralo je optužbe za ubistvo civila jasno stavljajući do znanja da su ruski vojnici napustili grad 30.marta.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR