Glas Javnosti

LJUBITELJI LEPOTE I IGRE, STRPITE SE JOŠ MALO: Čuveni brazilski karneval održaće se nešto kasnije i to sve zbog ove stvari (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Karnevalske svečanosti u Rio de Žaneiru neće biti održane poslednjeg vikenda u februaru, kako je to uobičajeno, jer broj slučajeva koronavirusa u Brazilu raste.

Najveća zabava na planeti, kojoj dnevno prisustvuje bar dva miliona ljudi, uvek se organizuje pre posta, ali ove godine ju je omikron odložio za april.
Prvi karneval u Riju održan je davne 1723. godine. Od tada se s muzikom i plesom nije stalo, a energija koju emituje ovaj čudesni grad osvojila je ceo svet.Pulsirajuća muzika sambe zaista je neponovljiva. A kad uz njene zvuke zaigraju bronzana tela ondašnjih lepotica, uzbuđenje raste, aplauzi na uličnim žurkama ne staju... Sve se topi od miline!

Ne brinite, ovaj nesvakidašnji grad će ponovo zablistati osmehom i neiscrpnom energijom lokalnog stanovništva. Od plaža Kopakabana i Ipanema pa do kraja ovog skoro 14-milionskog rodnog mesta uživanja i nikad ugasle nade sve će biti puno.

To je spektakl koji se ne sme propustiti! Ako već ne odete preko Atlantika, pogledajte na televiziji ili internetu ovu žurku. Lepotice vas čekaju!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR