Glas Javnosti

KURC PRONAŠAO NOVI POSAO! Zarađivaće MNOGO VIŠE nego kao austrijski kancelar

Svet
Autor: Glas javnosti

Bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc brzo je pronašao novi postao nakon ostavke, zbog kojeg će se sa porodicom preseliti u Sjedinjene Američke Države.

Prema pisanju dnevnika "Esterajh" Kurc će od iduće godine veći deo vremena provoditi u SAD, pošto se zaposlio u privatnom sektoru, i to u oblasti investicija.

Kurc je najavio da će detalje o novom poslu i o kojoj firmi je reč objaviti iduće godine.

"Esterajh“ tvrdi da je već jasno da će Kurc na svom novom poslu zarađivati više nego za vreme obavljanja dužnosti kancelara.

Kao kancelar on je imao godišnju zaradu od 312.000 evra, a na novom poslu on će zarađivati oko pola miliona evra godišnje.

Kurc planira da sa svojom partnerkom Suzane Tir i nedavno rođenim sinom Konstantinom živi u SAD i Austriji.

Što se politike tiče, Kurc je očigledno potpuno zatvorio to poglavlje svog života, a kako pišu mediji, iz njegovog okruženja trenutno niko ne veruje u mogući povratak na političku scenu. Čak i njegova najbliža saradnica ministarka Elizabet Kestinger rekla je nedavno da ne računa sa Kurcovim povratkom,prenosi Telegraf.

Iako je politici potpuno okrenuo leđa, Kurc i dalje održava dobar kontakt sa partijskim kolegama koji su ga pratili na putu ka političkom vrhu i veoma je zainteresovan za aktuelna politička događanja.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu…

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP