Glas Javnosti

Kuda ODLAZE kada kažu 'ZBOGOM' Beloj kući? Donald Tramp i Melanija započinju NOVI ŽIVOT u ovoj RASKOŠNOJ VILI! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Kada Donald Tramp zvanično preda svoju titulu novoizabranom američkom predsedniku Džo Bajdenu, tada će sa svojom suprugom Melanijom i sinom Baronom morati da se iseli iz Bele kuće.

Slavna porodica je odlučila da novi život započne na jugu zemlje, na sunčanoj Floridi, prenose strani mediji.

Donald, Melania i njihov sin Baron preseliće se na svoju rezidenciju Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi, a radovi na vili, i navodno su već počeli. Ova vila je nekada pripadala uspešnoj biznismenki Maržori Meriveder Post, a za potrebe porodice Tramp će se dodatno proširiti i preurediti.

Radnici vredno rade kako bi rezidencija bila što modernija i primerenija za porodični život kada Tramp i zvanično siđe sa političke dužnosti.

Poznato je da na floridi ima najveći krug simpatizera, više nego na bilo kom mestu na zemlji, tamo ga bukvalno dočekuju kao da je član kraljevske porodice.

Sa odlukom supruga, navodno saglasna je i Melanija, koja je već počela da razgledava škole za svog jedinca.

-Oni žele da svoj novi dom učine toplijim, modernijim i prijatnijim za život. Melanija i Donald imaju ponovo zasebne sobe’, rekao je dobro upućeni izvor za američki magazin, dodavši da porodica neće u ovoj kući biti tokom leta, jer su u tom periodu godine na Floridi nepodnošljive vrućine. Tada će možda prostor zameniti nekom od svojih drugih nekretnina koje imaju po Americi-, kaže izvor.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR