Glas Javnosti

KREMLJ SUMNJA U HAPŠENJE PUTINOVOG KUMA! Peskov: Sve treba proveriti (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

U Kremlju smatraju da fotografiju na kojoj je zarobljeni Putinov kum treba proveriti.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je večeras da je potrebno proveriti informacije o hapšenju ukrajinskog političara Viktora Medvečuka pre iznošenja bilo kakvih komentara, prenosi Interfaks.

"Video sam Medvedčuka. Ne mogu da kažem koliko je ovo tačno. Bilo bi pogrešno reći nešto bez ikakve potvrde", rekao je Peskov novinarima, komentarišućii informacije o pritvaranju Medvedčuka.

On je dodao da "sada sve treba da se proveri".

"Toliko falsifikata sada dolazi iz Ukrajine, toliko falsifikata se profesionalno ili neprofesionalno generiše u Ukrajini uz pomoć raznih asistenata iz međunarodnih PR agencija pa bi bilo pogrešno ovo uzeti kao istinu", dodao je Peskov, a prenosi Mondo.

Fotografija Medvedčuka, bivšeg kopredsednika stranke Opoziciona platforma za život, u maskirnoj uniformi i sa lisicama na rukama, objavljena je ranije večeras na Telegram kanalu ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog.

Informaciju o hapšenju Medvedčuka objavio je u utorak novinar časopisa "The Econimist" na Tviteru Oliver Kerol. On je na ovoj društvenoj mreži naveo da je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski objavio da su tajne službe uhvatile Putinovog najboljeg prijatelja u Ukrajini Viktora Medvedčuka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR