Glas Javnosti

KREMLJ ĆE OSTVARITI SVOJE CILJEVE! Putin pred punim stadionom govorio o operaciji u Ukrajini (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Ruski predsednik Vladimir Putin obratio se danas javnosti na svečanosti i koncertu upriličenom na moskovskom stadionu „Lužnjiki“ povodom proslave osme godišnjice ponovnog ujedinjenja Krima i Sevastopolja sa Rusijom.

Putin  je pohvalio "specijalnu operaciju" Rusije u Ukrajini i poručio da će Kremlj ostvariti svoje ciljeve.

"Znamo šta treba da uradimo, kako i po koju cenu. I apsolutno ćemo realizovati sve naše planove", poručio je on.



On kaže da su Krimljani uradili pravu stvar kada su postavili barijeru neonacistima i ekstremnim nacionalistima.

- Rusija je učinila mnogo na podizanju Krima i Sevastopolja. Trebalo je raditi stvari koje nisu odmah bile vidljive golim okom. One su fundamentalne prirode: snabdevanje gasom, energijom, komunalne usluge, obnova putne mreže, izgradnja novih puteva, auto-puteva i novih mostova - istakao je Putin.

LJudi su 18. marta 2014. izašli na referendum na Krimu i u Sevastopolju. Živeli su i žive na svojoj zemlji. I hteli su da dele zajedničku sudbinu sa svojom istorijskom domovinom, sa Rusijom. Imali su puno pravo na to i postigli su svoj cilj - dodao je Putin.



Kada je reč o nastavku vojne operacije u Ukrajini, on je rekao da Moskva zna šta dalje treba da se radi.

- Mi ćemo svakako sprovesti sve naše planove. Najbolja potvrda jedinstva našeg naroda je način na koji se bore, kako se ponašaju naši momci tokom ove vojne operacije. Stoje rame uz rame. Pomažu, podržavaju jedni druge, telima štite jedni druge na bojnom polju ako je potrebno. Odavno nismo imali takvo jedinstvo. Padaju mi na pamet reči iz Svetog pisma: "Nema veće ljubavi od ove: da neko položi svoj život za svoje prijatelje" - zaključio je Putin.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR