Glas Javnosti

Konji trče po sred Londona: Jedan umrljan krvlju (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Neverovatna scena u britanskom gradu

Neverovatna scena dogodila se danas u Londonu, kada su centrom ovog grada projurila dva konja, od kojih je jedan bio umazan krvlju. Navodno, oni su zbacili svoje jahače dok su vežbali i tom prilikom je najmanje jedan vojnik povređen nakon što je jedan uplašeni konj udario u više vozila.
Životinje, njih više, sa sedlom i uzdom viđeni su kako trče, a prema prvim informacijama u pitanju su konji britanske konjice koji su pobegli sa vežbe. 

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama, vide se samo dva konja, crni i beli koji je umazan, reklo bi se krvlju. 

O slučaju se oglasio i portparol vojske navodeći da su to vojni konji koji su oslobođeni tokom rutinske vežbe ovog jutra. 



- Svi konji su sada pronađeni i vraćeni u kamp. Brojni vojnici i konji su povređeni i dobijaju odgovarajuću medicinsku negu - navode zvaničnici.

 

Policija radi zajedno sa vojskom na lociranju preostalih odbeglih životinja. List Telegraf je objavio da je pet konja pobeglo sa vežbi na Gardijskom konjičkom manježu u Vestminsteru, blizu Bakingemske palate i Vajthola.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR