Glas Javnosti

Ko je prelepa latinoamerička princeza koja svoj život krije od očiju javnosti?

Svet
Autor: Glas javnosti

Alesandra de Osma je supruga princa Kristijana od Hanovera kog je upoznala kad je imala 14 godina, a ovih dana rodila je blizance.

Princeza Alesandra koja živi povučeno i ne voli da bude eksponirana u javnosti je rođena u Peruu. Otac joj se bavio finansijama, a majka je bila model.

Svog budućeg muža de Osma je upoznala kada je imala samo 14 godina, 2005. i to kada je princ Kristijan bio u poseti Peruu, a ona mu je bila turistički vodič. Vezu su započeli tek šest godina kasnije, ali su dotle ostali u kontaktu.

Pre nego što su zvanično postali par, Alesandra je radila kao model i to za brendove Bottega Veneta, Missoni i Pepsi, a na univerzitetu u Navari je diplomirala modni biznis menadžment.

Ona i princ su živeli nekoliko godina u Madridu, a verili su se 2017. i venčali se te iste godine u Londonu. Pravo “kraljevsko” slavlje održano je tek nekoliko meseci kasnije u Peruu. Mlada je tada nosila fenomenalnu venčanicu koju je potpisao španski dizajner Jorge Vazquéz, a na glavi je imala tijaru koju je pre nje nosila mladoženjina maćeha princeza Karolina od Monaka.

Modni stil Alesandre de Osme je godinama savršen spoj elegancije s dozom efektnih latino detalja, a s obzirom da je i sama u međuvremenu ušla u dizajnerske vode, njeni autfiti su često u vodećim modnim magazinima. Sa drugaricom kreira kolekciju torbi, a brend im se zove Moi & Sass.

Alesandra danas ima 32 godine i nedavno je rodila blizance Nikolasa i Sofiju, ali detalje o njihovom rođenju je zajedno sa suprugom princom Kristijanom uspela da zadrži u tajnosti.

(Izvor: Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR